Leuke activiteiten

Leuke activiteiten

De Leuke Activiteitencommissie (LAC) organiseert voor alle leden van de Jonge Balie Roermond verschillende leuke activiteiten. Voorbeelden zijn de welbekende en jaarlijks terugkerende zomerbarbecue. Het doel van de LAC is om de leden van de Jonge Balie Roermond op een leuke wijze een platform te bieden, ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen.

De LAC-activiteiten vinden verspreid over het jaar plaats en worden vooraf tijdig aangekondigd, zowel via de nieuwsbrief als via Facebook. Meld je daarom nu aan voor onze (besloten) Facebookgroep! De activiteiten vinden doorgaans plaats op de donderdag- of vrijdagmiddag en/of avond, dus het is bij uitstek een gelegenheid om het (naderende) weekend in te luiden!

Kortom: houd de agenda van de Jonge Balie Roermond in de gaten en zorg dat je bij deze activiteiten aanwezig bent!

Reis

Naast de verschillende activiteiten organiseert de LAC sinds 2012 ieder jaar een Jonge Balie Reis. In het najaar van 2012 is de Jonge Balie naar Krakau in Polen afgereisd en in het najaar van 2013 naar Praag in Tsjechië. In het voorjaar van 2015 werd een bezoek aan Berlijn gebracht en in 2016 aan Boedapest. In 2017 heeft de Jonge Balie het zonnige Valencia aangedaan en vorig jaar Bologna.

De Jonge Balie Reis is misschien wel de beste (en leukste) gelegenheid om je beroepsgenoten op een informele wijze te leren kennen. De LAC doet haar best om ieder jaar weer een goed programma neer te zetten met daarin zowel educatieve, culturele als ontspannende activiteiten. In Valencia werd onder meer een bezoek gebracht aan een advocatenkantoor en aan de Vereniging van Advocaten van Valencia. Daarnaast werd er genoten van een fiets- en tapastour. De Jonge Balie Reis duurt vier dagen en vindt deels in het weekend plaats.

De LAC