Welkom!

De Jonge Balie Roermond is dé vereniging voor jonge advocaten die werkzaam zijn in Noord- en Midden-Limburg. Hoewel de vereniging klein is, is het één van de actiefste Jonge Balies van Nederland! Er wordt jaarlijks een groot aantal activiteiten en borrels georganiseerd, en zelfs een buitenlandse reis. De vereniging zorgt daarmee voor goede contacten tussen conculega's in de regio. Ook vervult de Jonge Balie Roermond een taak in het kader van de beroepsopleiding voor jonge advocaten. Namelijk door het houden van pleitwedstrijden en lezingen, waarmee opleidingspunten kunnen worden behaald. 

Op deze website is alle belangrijke informatie over de vereniging terug te vinden. Zo wordt de agenda op de website bijgehouden en wordt informatie verschaft over de activiteiten en opleidingsverplichtingen. 

Wil je lid worden, kijk dan onder het kopje lid worden, voor vragen kun je contact met het bestuur opnemen.

Leden login

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

Actueel

25 januari - nieuwjaarsactiviteit

Allereerst wenst het bestuur van de Jonge Balie Roermond je een gezond, gelukkig en succesvol 2018! Op donderdag 25 januari 2018 zal de Jonge Balie Nieuwjaarsactiviteit plaatsvonden. Wij hopen ook jou te ontmoeten om samen te kunnen proosten op een...

Lees meer